Pakowane w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +4 °C do +21 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Produkt bezglutenowy
Sokołów
Tradycja od 1899
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, suszona, dojrzewająca, pleśniowa w osłonce jadalnej z kolagenu wołowego.
Możliwa obecność:
selera,
soi,
gorczycy.
mięso wieprzowe
tłuszcz wieprzowy
sól
laktoza
przyprawy
aromaty
glukoza
cukier
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
kultury starterowe
pleśń szlachetna
osłonka jadalna z kolagenu wołowego
do wytworzenia 100 g produktu zużyto 175 g mięsa wieprzowego
Może zawierać: seler, gorczyca, soja
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Zawiera: mleko
Dodatek MSG: Nie zawiera
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|---|
| Wartość energetyczna | 2366 kJ / 572 kcal |
| Tłuszcz | 52 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
| Węglowodany | 3,0 g |
| w tym cukry | 1,0 g |
| Białko | 23 g |
| Sól | 4,9 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 21
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 100
175 g mięsa na 100 g produktu
zero dodatku fosforanów i glutaminianu sodu
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Sokołów S.A.
SOKOŁÓW S.A.,
Aleja 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski