Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od +1°C do +21°C
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.
Możliwa obecność:
selera,
gorczycy,
soi, pochodnych
mleka. Produkt bezglutenowy
mięso wieprzowe
tłuszcz wieprzowy
sól
przyprawy w tym ekstrakt papryki
aromaty
glukoza
barwnik: kwas karminowy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
kultury starterowe
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 160 g mięsa wieprzowego
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
Nie zawiera: gluten
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 2101 kJ/507 kcal |
Tłuszcz | 44 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 2,8 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 25 g |
Sól | 4 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 21
Wymiar liczbowy: 60
falowane, max smaku
chipsy salami nr 1 w Polsce
Rozmiar opakowania: 60
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: "Sokołów" S.A.
"SOKOŁÓW" S.A.,
Al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski