Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +4°C do +21°C. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 48 godzin, w zalecanych warunkach przechowywania.
Biały nalot jest naturalną cechą wędlin dojrzewających.
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca w osłonce jadalnej z kolagenu wołowego.
Możliwa obecność:
selera,
soi,
gorczycy, pochodnych
mleka.
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Barwniki sztuczne: Nie zawiera
mięso wieprzowe
tłuszcz wieprzowy
sól
przyprawy i ich ekstrakty
aromaty w tym aromat dymu wędzarniczego
glukoza
cukier
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
kultury starterowe
osłonka kolagenowa jadalna (zawiera: kolagen wołowy, barwnik: karmel amoniakalny)
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 160 g mięsa wieprzowego
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 2366 kJ/572 kcal |
Tłuszcz | 52 g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
Węglowodany | 3 g |
w tym cukry | 1 g |
Białko | 23 g |
Sól | 4,9 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 21
Wymiar liczbowy: 100
do uzyskania 100 g produktu zużyto 160 g mięsa wieprzowego
bez dodatku fosforanów
bez sztucznych barwników
produkt bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Sokołów
„Sokołów" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski