Pakowano w atmosferze ochronnej.
Produkt po otwarciu opakowania zachowuje gwarantowaną jakość przez 48 godzin.
Przechowywać w temperaturze: +1°C do +6°C
Uznane sokołowskie receptury - starannie dobrane
Produkt wieprzowy grubo rozdrobniony, formowany, parzony, niewędzony, plastrowany. Zawiera wodę dodaną.
Możliwa obecność:
selera,
gorczycy,
soi,
mleka (łącznie z
laktozą).
mięso wieprzowe z szynki (90%)
woda
glukoza
sól
stabilizatory: trifosforany
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 416 kJ/99 kcal |
Tłuszcz | 2,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8 g |
Węglowodany | 2,1 g |
- w tym cukry | 2,1 g |
Białko | 18 g |
Sól | 2,4 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 120
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce z mięsa wieprzowego z UE.
klasyczna polska
produkt o wysokiej jakości
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Sokołów S.A.
SOKOŁÓW S.A.,
Al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski