Pakowane w atmosferze ochronnej.
Spożywać po obróbce cieplnej.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Flaczki cielęce krojone. Wyrób garmażeryjny
żołądki cielęce blanszowane 80%
woda
błonnik SOJOWY
sól
syrop glukozowy
wzmacniacz smaku E621
laktoza (z MLEKA)
zabielacz (syrop glukozowy, częściowo utwardzony tłuszcz kokosowy, białka MLEKA)
aromaty
hydrolizat białka SOJOWEGO
stabilizatory E450, E451
Zawiera: mleko, soja
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 900
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia surowca: A-Niemcy, B-Holandia, patrz litera przy numerze partii.
Rozmiar opakowania: 900
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować: Flaki przełożyć do garnka, zalać wodą, zagotować. Następnie odlać wodę i czynność powtórzyć. Tak przygotowany produkt wrzucić do rosołu, dodać warzywa i przyprawy. Od postaci schłodzonej
Producent: SMAKMAK WOŹNICZAK Sp.j.