Buchcik Kluski na parze z nadzieniem malinowym 370 g

Nowy produkt

5,75 zł

13,69 zł / kg

5906881863152

szt

Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do + 6 °C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Należy spożyć do: patrz nadruk na górze opakowania.
Inspirujące przepisy na naszej stronie www
Buchcik
Parowane pyszności
Kluski na parze z nadzieniem malinowym. Produkt schłodzony, gotowy do spożycia po podgrzaniu do temperatury minimum 80 °C w środku.
Może zawierać: soję, łubin.
Jednostka miaryszt
mąka pszenna
woda
nadzienie malinowe - 16 % [cukier, owoc maliny (30 % w nadzieniu), woda, skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości - kwas cytrynowy, cytryniany sodu; stabilizatory - guma gellan, cytryniany wapnia; aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, barwnik: karmin]
drożdże
olej rzepakowy
jaja
serwatka w proszku (z mleka)
cukier
sól
Zawiera: jaja, mleko, pszenica
Może zawierać: łubin, soja
Przeciwutleniacze: Zawiera
Barwniki sztuczne: Nie zawiera
Barwniki: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna976 kJ / 230 kcal
Tłuszcz2,2 g
W: tym kwasy tłuszczowe nasycone0,4 g
Węglowodany46 g
W: tym cukry8,4 g
Białko6,0 g
Sól0,44 g

Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 370
nie zawiera substancji konserwujących
nie zawiera sztucznych barwników
niska zawartość tłuszczu
Konsumencki Lider Jakości 2022
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: Usunac folie. Kluski lekko pokropic woda, ulozyc na talerzu i podgrzewac w kuchence mikrofalowej okolo 1,5 minuty przy 600 W. Od postaci schłodzonej
Gotować na parze: Usunac folie. Podgrzewac na parze pod przykryciem okolo 8 minut. Od postaci schłodzonej

Producent: BUCHCIK S.C.

BUCHCIK S.C.,
ul. Oświęcimska 398c,
43-150 Bieruń,
tel./fax 32 216 56 52,
tel. 32 216 45 42
www.buchcik.com.pl,
e-mail: biuro@buchcik.com.pl