Buchcik Kluski na parze z nadzieniem jagodowym 370 g

Nowy produkt

5,75 zł

15,54 zł / kg

Tylko online

5906881863138

szt

Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od + 2 °C do + 6 °C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Należy spożyć do: patrz nadruk na górze opakowania.
Inspirujące przepisy na naszej stronie www
Buchcik
Parowane pyszności
Kluski na parze z nadzieniem jagodowym. Produkt schłodzony, gotowy do spożycia po podgrzaniu do temperatury minimum 80 °C w środku.
Może zawierać: SOJĘ, ŁUBIN.
Jednostka miaryszt
mąka PSZENNA
woda
nadzienie jagodowe - 16 % [cukier, woda, jagoda (25% w nadzieniu), skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; aromat, stabilizatory: guma gellan, guma ksantanowa]
drożdże
olej rzepakowy
JAJA
serwatka w proszku (z MLEKA)
cukier
sól
Zawiera: jaja, mleko, pszenica
Może zawierać: łubin, soja
Barwniki sztuczne: Nie zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Nie zawiera
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna974 kJ / 230 kcal
Tłuszcz2,2 g
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone0,4 g
Węglowodany46 g
w tym: cukry8,6 g
Białko5,9 g
Sól0,41 g

Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 370
jaja z wolnego wybiegu!
nie zawiera substancji konserwujących
nie zawiera sztucznych barwników
niska zawartość tłuszczu
Doceń polskie - Top Produkt
certyfikat Dobry Produkt
Konsumencki Lider Jakości 2022
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: Usunac folie. Kluski lekko pokropic woda, ulozyc na talerzu i podgrzewac w kuchence mikrofalowej okolo 1,5 minuty przy 600 W. Od postaci schłodzonej
Gotować na parze: Usunac folie. Podgrzewac na parze pod przykryciem okolo 8 minut. Od postaci schłodzonej

Producent: BUCHCIK S.C.

BUCHCIK S.C.,
ul. Oświęcimska 398c,
43-150 Bieruń,
tel./fax 32 216 56 52,
tel. 32 216 45 42
www.buchcik.com.pl,
e-mail: biuro@buchcik.com.pl

Ostatnio oglądane