Zawiera źródło fenyloalaniny.
Najlepiej spożyć przed: data na nakrętce. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie odlewać zalewy. Spożyć w ciągu dwóch tygodni..
Krojony i marynowany imbir wykorzystywany jest głównie jako dodatek do sushi. Może stanowić także składnik wielu orientalnych dań, sałatek, spring rollsów oraz zup.
Imbir różowy krojony w zalewie. Zawiera substancje słodzące.
Wyprodukowano w Chinach.
imbir 57,8 %
woda
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy
substancja konserwująca: sorbinian potasu
substancje słodzące: aspartam, sacharyny, sukraloza
barwnik: antocyjany
| Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu: |
---|
wartość energetyczna | 25 kJ / 6 kcal |
tłuszcz | 0,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 0,2 g |
sól | 2,4 g |
Trwałość po otwarciu: 2 tydzień/tygodnie/tygodni
Wymiar liczbowy: 190
Masa po odsączeniu: 110
młody do sushi
kuchnia japońska
Rozmiar opakowania: 190
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. K.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów