Sposób przygotowania:
Do zupy
Namocz makaron w wodzie przez 7-10 minut i odcedź. Dodaj do wrzącej zupy i gotuj 1-3 minuty.
Do dań z woka
Namocz makaron w wodzie przez 10 minut i odcedź. Smaż w woku przez 1-2 minuty.
Do sałatki
Namocz makaron w wodzie przez 10 minut i odcedź. Następnie blanszuj go we wrzącej wodzie przez 1-2 minuty, a potem przelej makaron zimną wodą.
Najlepiej spożyć przed: data na dole opakowania. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Przepisy na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl.
Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Makaron z fasoli Mung.
Wyprodukowano w Tajlandii.
Producent: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl