Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Sposób przyrządzenia:
15 min., 3 porcje
1. Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 750 ml zimnej wody.
2. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Barszcz czerwony to jedna z ulubionych zup Polaków. Nie może go zabraknąć na wigilijnym stole, ale warto go przyrządzać także w inne dni, bo jest pyszny i rozgrzewający. Gotowany od podstaw wymaga jednak czasu i zdolności kulinarnych - trudno go przyprawić i przyrządzić tak, by był idealnie klarowny i miał odpowiedni kolor. WINIARY Barszcz czerwony ma to wszystko.
Barszcz czerwony z torebki WINIARY zawsze wyjdzie idealnie smaczny. Ma intensywny kolor, wyrazisty smak i aromat. Świetnie smakuje solo, z tłuczonymi ziemniakami, z kanapką, pierożkami, krokietami czy pasztecikami.
Barszcz czerwony WINIARY – sposób przygotowania: Tę aromatyczną i pyszną zupę przygotujesz prosto i szybko. Wystarczy rozprowadzić zawartość opakowania w 750 ml zimnej wody, zagotować i gotować jeszcze na małym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Barszcz czerwony w proszku WINIARY 49g to:
• Sposób na szybką i pyszną zupę, którą uwielbiają wszyscy.
• Gwarancja idealnego smaku i aromatu oraz intensywnego koloru.
• Proste i rozgrzewające danie, które przygotujesz już w 15 minut.
• Zupa z polskich buraków i z naturalnymi składnikami.
Tym barszczem zajadają się już kolejne pokolenia Polaków!
W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl
Barszcz czerwony.
Może zawierać:
jaja,
soję,
mleko,
seler,
gorczycę.
Opakowanie zawiera 3 porcje. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.