Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Jak szybko i smacznie zjeść pyszną zupę? Wiemy, że często zadajesz sobie takie pytanie, dlatego ugotowaliśmy za Ciebie ten kapuśniak - na mięsie wieprzowym, kiszonej kapuście, z warzywami. To smak zainspirowany tradycją. Wystarczy podgrzać i gotowy. Prawda, że smacznie i wygodnie?
JemyJemy
Wygodnie i smacznie!
Kapuśniak z mięsem wieprzowym. Zupa sterylizowana.
woda
kapusta kwaszona 20 % (kapusta biała, sól)
warzywa 9 % (marchew, ziemniaki, seler)
mięso wieprzowe 5 %
mąka pszenna
skrobia modyfikowana
słonina wieprzowa wędzona
sól
przyprawy (w tym: pieprz, kmin rzymski)
ekstrakt drożdżowy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
Zawiera: seler, pszenica
Przeciwutleniacze: Zawiera
Barwniki: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 124 kJ / 30 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
- w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 2,9 g |
- w tym cukry | < 0,5 g |
Błonnik | 0,8 g |
Białko | 1,6 g |
Sól | 0,88 g |
Wymiar liczbowy: 450
wystarczy podgrzać
bez konserwantów
bez barwników
Rozmiar opakowania: 450
Jednostka (tekst opisowy): g
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku: Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na małym ogniu 2-3 minuty, ciągle mieszając. Od temperatury otoczenia
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: Zawartość opakowania przełożyć na talerz i włożyć do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać: moc 750 W, czas 3-4 minuty. Od temperatury otoczenia
Producent: Profi S.A.
Profi S.A.,
ul. Kolejowa 3,
63-520 Grabów nad Prosną
jemyjemy.com