Przed otwarciem wstrząsnąć.
Przed ubiciem śmietankę należy schłodzić w temperaturze 6÷8°C przez 12 godzin.
Przechowywać w temperaturze poniżej 25°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 h.
Śmietanka kremowa UHT 30% tłuszczu
śmietanka
białka mleka
stabilizator: karagen
Zawartość tłuszczu 30%
| w 100 ml: |
---|
Wartość energetyczna | 1204 kJ/ |
Wartość energetyczna | 292 kcal |
Tłuszcz | 30,0 g |
w tym kwasy nasycone | 20,0 g |
Węglowodany | 3,2 g |
w tym cukry | 3,2 g |
Białko | 2,3 g |
Sól | 0,08 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 1
Cechy: doskonała do: ubijania, dekoracji, deserów, kremów
Rozmiar opakowania: 1
Jednostka (tekst opisowy): L
Producent: SM Mlekovita
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie