Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Ser żółty Rottdamer - podpuszczkowy, dojrzewający w plastrach.
MLEKO pasteryzowane
sól
bakterie fermentacji mlekowej
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1502 kJ / 362 kcal |
Tłuszcz | 28 g |
w tym kwasy nasycone | 19 g |
Węglowodany | 1,4 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 135
Cechy: wykwintny i aromatyczny
Rozmiar opakowania: 135
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl