Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Ser Cheddar dojrzewający.
mleko
sól
kultury bakterii
barwnik: annato
Zawiera: mleko
konserwanty: Nie zawiera
| w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 1572 kJ / 379 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy nasycone | 20 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,7 g |
Wapń | 660 mg - 83%* |
*Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia wapnia (dla osoby dorosłej). | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt Polski
bez konserwantów
bogaty w wapń
Produkt Polski
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SM Mlekovita
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie