Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Ser żółty Gouda - podpuszczkowy, dojrzewający w plastrach.
MLEKO pasteryzowane
sól
bakterie fermentacji mlekowej
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1461 kJ/352 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 135
Cechy: kremowy i wyrazisty
Rozmiar opakowania: 135
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa