Przechowywać w temp.: od +2°C do +10°C.
Q Jakość Tradycja - Śląskie
Sery topione oferowane w porcjach 100 g są produkowane na bazie starannie wyselekcjonowanych surowców w oparciu o sprawdzone od wielu lat receptur. Dzięki bogatemu asortymentowi smakowemu mogą być wykorzystane nie tylko na kanapkę, ale także do przygotowania różnego rodzaju deserów, dipów czy zup.
Spółka SERTOP to polski producent oferujący swoje produkty pod marką „SERTOP” od ponad 30 lat. Wysoka jakość i tradycyjność produkcji sprawia, iż nasze produkty cieszą się dużą popularnością wśród klientów krajowych jak i zagranicznych. Serki marki SERTOP to kultowe produkty które łączą pokolenia od wielu lat!
ser 46% (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Gouda 10%)
mleko odtłuszczone
masło
mleko w proszku odtłuszczone
serwatka w proszku (z mleka)
sole emulgujące: E450, E452, E339
sól
Zawiera: mleko
| w 100 g: |
---|
wartość energetyczna | 915 kJ/220 kcal |
tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tł. nasycone | 11 g |
węglowodany | 7 g |
w tym cukry | 3 g |
białko | 12 g |
sól | 2 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 100
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 58
43-100 Tychy
www.sertop.com.pl