Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +10°C.
ser (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Edam 8%)
woda
oleje roślinne (palmowy, kokosowy, rzepakowy) w zmiennych proporcjach
mleko w proszku odtłuszczone
sole emulgujące: E450, E452, E339
serwatka w proszku (z mleka)
skrobia kukurydziana
sól
barwnik: karoteny
Zawiera: mleko
| w 100g produktu: |
---|
wartość energetyczna | 1271 kJ/307 kcal |
tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tł. nasycone | 15 g |
węglowodany | 7 g |
w tym cukry | 3 g |
białko | 9 g |
sól | 2 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o.,
ul. Przemysłowa 58,
43-100 Tychy