Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Ser Camembert pełnotłusty.
Produkt może zawierać
orzechy.
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
bakterie fermentacji mlekowej
Penicillium candidum
Zawiera: mleko
Może zawierać: orzechy
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1 476 kJ / 357 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,7 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 120
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce lub we Francji. Mleko pochodzi z UE. Cyfra 1 lub 2 obok daty minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu produkcyjnego i kraj produkcji.
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres
jakosc@lactalis.pl