Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
Kuchnia Lubelska to kwintesencja Lubelszczyzny. Regionu o wielkim dziedzictwie kulinarnym i naturalnym środowisku. Miejsca, w którym idea smakowania życia jest bardziej prawdziwa niż gdzie indziej na świecie.
Jogurt naturalny.
mleko pasteryzowane
śmietanka pasteryzowana
białka mleka
żywe kultury bakterii jogurtowych
zawartość tłuszczu 9%
| 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 455 kJ / 110 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,8 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry* | 4,0 g |
Białko | 3,2 g |
Sól** | 0,10 g |
*Zawiera naturalnie występujące cukry - cukier mleczny laktozę. | |
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu w mleku. | |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 1
Cechy: gęsty i aksamitny
Rozmiar opakowania: 1
Jednostka (tekst opisowy): kg
Producent: Spółdzielnia Mleczarska Bieluch w Chełmie
ul. Chemiczna 4,
22-100 Chełm