Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Blik 100 zł* co godzinę
Kup dowolny produkt Bakoma i wypłać wygraną z bankomatu
www.wygrajzbakoma.pl
Loteria trwa: 15.05.-13.08.2023
*Nagroda 100 zł w postaci czek Blik. Losowania codziennie w godzinach od 04:00 do 00:00. Szczegóły i regulamin na stronie www.wygrajzbakoma.pl i www.smolar.pl
Jogurt naturalny typ grecki.
MLEKO
ŚMIETANKA
MLEKO zagęszczone odtłuszczone
kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|
Wartość energetyczna | 417 kJ / 100 kcal |
Tłuszcz | 7,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,5 g |
Węglowodany | 4,7 g |
w tym cukry | 4,7 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,12 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 370
bardzo gęsty
prosty skład
3 składniki: mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii
doskonała baza do sosów i dipów
gęsta i kremowa konsystencja
firma polska
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa