Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE / spoza UE
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
mleko Bio
mleko zagęszczone odtłuszczone Bio
morele Bio 13 %
cukier trzcinowy Bio
śmietanka Bio
żywe kultury bakterii jogurtowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
|---|
| Wartość energetyczna | 373 kJ / 89 kcal |
| Tłuszcz | 2,5 g |
| w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
| Węglowodany | 12,9 g |
| w tym cukry | 12,0 g |
| Białko | 3,5 g |
| Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 140
produkt rolnictwa ekologicznego
prosty skład! jogurt, owoce, cukier trzcinowy
Rozmiar opakowania: 140
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa