Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Klasyczne połączenie śledzia i oleju z cebulką
SEKO
na fali smaku
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego lub bałtyckiego 54,5% z cebulą marynowaną 13,6% w oleju rzepakowym 31,9%.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
jaja,
gorczycę,
soję,
mleko,
seler i
gluten (z
pszenicy i
owsa).
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
olej rzepakowy
cebula
cukier
sól
regulator kwasowości: kwas octowy
ocet spirytusowy
przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, mleko, gorczyca, owies, soja, pszenica
Zawiera: ryba
konserwanty: Nie zawiera
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1561 kJ/ 378 kcal |
Tłuszcz | 37 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,4 g |
Węglowodany | 4,1 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 7,7 g |
Sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 220
bez konserwantów
Polski Producent
Rozmiar opakowania: 220
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska,
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 39673 51
www.sekosa.pl