Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Marynowane kawałki śledzia z farszem pomidorowo-cebulowym, receptura prosto z Kaszub
SEKO
na fali smaku
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego lub bałtyckiego 54,5% zwijane z cebulą soloną 18% i koncentratem pomidorowym 2,5% w oleju rzepakowym 22,7%.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
jaja,
gorczycę,
soję,
mleko,
seler i
gluten (z
pszenicy i
owsa).
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
olej rzepakowy
cebula
cukier
koncentrat pomidorowy
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
substancje konserwujące: benzesan sodu, sorbinian potasu
aromat papryki
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, mleko, gorczyca, owies, soja, pszenica
Zawiera: ryba
Wzmacniacze smaku: Nie zawiera
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1289 kJ/ 311 kcal |
Tłuszcz | 28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 7,4 g |
w tym cukry | 6,7 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 1,9 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 220
bez wzmacniaczy smaku
Polski Producent
Rozmiar opakowania: 220
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40,
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl