Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Połączenie marynowanego śledzia i grzybów - to idealna propozycja dla smakoszy
SEKO
na fali smaku
Marynowane filety ze śledzia atlantyckiego lub bałtyckiego 54,5% zwijane z cebulą soloną 16%, koncentratem pomidorowym 0,7% i grzybami suszonymi 0,3% w oleju rzepakowym 26,3%.
Produkt może zawierać:
skorupiaki,
jaja,
soję,
mleko,
seler i
gluten (z
pszenicy i
owsa).
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clubea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
olej rzepakowy
cebula
cukier
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy
koncentrat pomidorowy
grzyby suszone
przyprawy (zawierają gorczycę)
ekstrakt drożdżowy
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
aromaty
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, skorupiaki, jaja, mleko, owies, soja, pszenica
Zawiera: ryba, gorczyca
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1394 kJ/337 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,1 g |
Węglowodany | 5,9 g |
w tym cukry | 5,2 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 1,9 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 220
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 220
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SEKO S.A.
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40,
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl