Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C
Zapiekanka na bułce pszennej z dodatkiem farszu pieczarkowego.
Może zawierać
JAJA,
SEZAM,
SELER,
GORCZYCĘ.
pieczywo (mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono i diacetylowinowym; mąka SOJOWA, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy, substancja konserwująca: kwas sorbowy)
farsz [pieczarki 13%, cebula suszona smażona (cebula, olej rzepakowy, mąka PSZENNA, sól), substancja zagęszczająca: E1414, sól, olej rzepakowy, pieprz, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone: marchew, pasternak, cebula, pietruszka, barwnik: ryboflawina)]
sos [woda, koncentrat pomidorowy, cebula, skrobia modyfikowana, ocet, cukier, sól, przyprawy, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; koncentrat czarnej marchwi]
ser mozzarella (MLEKO krowie, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka)
przyprawy
Może zawierać: seler, jaja, gorczyca, sezam
Zawiera: mleko, soja, pszenica
| produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 841 kJ/201 kcal |
Tłuszcz | 7,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
Węglowodany | 24,8 g |
w tym cukry | 0,7 g |
Białko | 7,1 g |
Sól | 0,7 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 250
aaale dobre!
z extra serem Mozzarella
8 minut i gotowe
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Piec w piekarniku: Piekarnik 200°C; 8 min. Od postaci schłodzonej
Producent: SMAKMAK sp. z o.o. sp. k.
Smakmak sp. z o.o. sp. k.
Strzyżewice
ul. Balonowa 7A
64-100 Leszno
info@smakmak.pl