Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania:
- w temperaturze -6°C: 1 tydzień
- w temperaturze -12°C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na:
prostehistorie.com.pl
instagram.com/prostehistorie
facebook.com/prostehistorie
infolinia 801 801 188
Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Pierogi z jagodami kojarzą się ze słonecznym latem i wyprawami do lasu. Z PROSTYMI HISTORIAMI smak leśnych jagód możemy poczuć przez cały rok! Słodycz wyjątkowych polskich jagód, otoczonych delikatnym ciastem, to prawdziwa rozkosz podniebienia…
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
Pierogi z jagodami dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej.
Pierogi z jagodami i kwaśną śmietaną
Dodaj do śmietany sok z cytryny, wyłóż na ugotowane pierogi i posyp cukrem.
Pierogi z jagodami i kremem angielskim
Z wanilii, mleka, śmietanki i żółtek ugotuj gęsty krem i polej nimi pierogi.
Kolejny pomysł?
Utrzyj masło z cukrem waniliowym i skórką z cytryny i dodaj do odcedzonych pierogów.
Pierogi z jagodami. Produkt głęboko mrożony.
Mogą zawierać
mleko,
soję,
gorczycę i
seler.
Opakowanie 450 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.