Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania:
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na:
prostehistorie.com.pl
facebook.com/prostehistorie
infolinia 801 801 188
Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody i jest uwielbiana przez wszystkie pokolenia. Tak samo jest z klasyczną kompozycją warzyw na patelnię. Tradycyjne połączenie kolorowych papryk, cukinii, brokułu, marchwi, cebulki, fasoli i kukurydzy z podsmażanymi ziemniakami, to gotowy przepis na pyszny i rozgrzewający domowy obiad.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Wspieramy akcję
Nie jem palmowego
chronię orangutany
fb.com/niejempalmowego
Warzywa na patelnię dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej.
Warzywa z patelni z greckim sosem jogurtowym
Usmaż warzywa na patelni, dodaj oregano i podaj z jogurtowym sosem.
Zapiekane warzywa z sosem serowym i salami
Podsmażone warzywa zapiecz pod sosem serowym z plasterkami pikantnego salami.
Kolejny pomysł?
Rozmroź warzywa i przygotuj z nich paczuszki, dopraw i zawiń z plastrem fety. Piecz w folii aluminiowej na grillu.
Mieszanka warzywna z ziemniakami podsmażanymi na oleju słonecznikowym. Produkt głęboko mrożony.
Produkt może zawierać
seler.
Opakowanie 450 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.
warzywa w zmiennych proporcjach (50 %): marchew, cebula, fasola szparagowa zielona, papryka zielona, papryka czerwona, cukinia
brokuł (15 %)
kukurydza (5 %)
plastry ziemniaka podsmażane (30 %): ziemniaki, olej słonecznikowy
Może zawierać: seler
Nie zawiera: zboża zawierające gluten