Należy spożyć do: data na wieczku.
Temperatura przechowywania od +1 °C do +8 °C.
Otrzymywane metodą termostatową. Gazowanie produktu jest naturalne. Metoda pozyskiwania naszego produktu nawiązuje do najstarszych tradycji otrzymywania mleka zsiadłego przez gospodynie wiejskie.
Zsiadłe mleko. Mleko fermentowane.
mleko
żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 233 kJ (56 kcal) |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
Węglowodany | 4,3 g |
w tym cukry | 3,6 g |
Białko | 2,9 g |
Sól | 0,08 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 400
najlepsze z ziemniakami
Poznaj Dobrą Żywność
Q Jakość Tradycja - Lubelskie
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4,
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu