Przechowywać w temp. +4 °C do +25 °C przy wilgotności względnej do 80%.
Łosoś
Jakość Gwarantowana od 1954
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
szprot (Sprattus sprattus / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. lll d / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją)
olej rzepakowy (35% przed sterylizacją)
warzywa w różnych proporcjach (10%; marchew, groszek)
sól
naturalny aromat papryki
regulator kwasowości: kwas octowy
Zawiera: ryba
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna: | 1151 kJ / 278 kcal |
Tłuszcz: | 25 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 3,4 g |
Węglowodany: | 1,3 g |
- w tym cukry: | 0,7 g |
Białko: | 12 g |
Sól: | 1,2 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 3,2 g |
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 1,7 g |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,5 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,8 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 170
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Przetwórstwo Rybne ŁOSOŚ Sp. z o.o.
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.,
Włynkówko 49B,
76-202 Stupsk 2,
Polska