Przechowywać w temp. +4°C do +25°C przy wilgotności względnej do 80%.
Łosoś
Jakość Gwarantowana od 1954
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
śledź bałtycki (Clupea harengus membras / obszar połowu: Morze Bałtyckie FAO 27. III d / złowione w morzu włokiem pelagicznym (60% ryby przed sterylizacją)
olej rzepakowy (38% przed sterylizacją)
sól
regulator kwasowości: kwas octowy
Zawiera: ryba
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna: | 1454 kJ / 352 kcal |
Tłuszcz: | 33 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 4,1 g |
Węglowodany: | 0,7 g |
- w tym cukry: | 0 g |
Białko: | 13 g |
Sól: | 1,1 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 4,0 g |
- w tym kwasy alfa-linolenowy (ALA): | 2,5 g |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,5 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,8 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 170
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
wysoka zawartość Omega-3
Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Przetwórstwo Rybne ŁOSOŚ Sp. z o.o.
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.,
Włynkówko 49B,
76-202 Stupsk 2,
Polska