Przechowywać w temp. +4 °C do +25 °C przy wilgotności względnej do 80%.
Łosoś Jakość Gwarantowana od 1954
Konserwa rybna sterylizowana gotowa do spożycia.
filety z makreli kolias (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (60% ryby przed sterylizacją)
olej rzepakowy (38% przed sterylizacją)
sól
naturalny aromat papryki
Zawiera: ryba
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna: | 1553 kJ / 376 kcal |
Tłuszcz: | 36 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 5,4 g |
Węglowodany: | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko: | 13 g |
Sól: | 0,90 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 5,8 g |
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 2,5 g |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,9 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 1,5 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom: | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Maks. wilgotność %: 80
Wymiar liczbowy: 170
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Cechy: wysoka zawartość Omega-3
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: PR Łosoś Sp. z o.o.
PR Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2
tel. +48 59 84-72-700
e-mail: lososustka@lososustka.com.pl
www.lososustka.com.pl