Warunki przechowywania: temperatura od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Pasztet z pomidorami drobiowo-wieprzowy. Konserwa sterylizowana.
woda
tłuszcz wieprzowyowy 19 %
mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 13 %
wątroba z kurcząt 11 %
wątroba wieprzowa 5 %
koncentrat pomidorowy(36-38 %) 4,1 %
mąka PSZENNA
masa JAJOWA
MLEKO w proszku odtłuszczone (łącznie z LAKTOZĄ)
białko SOJOWE
sól
przyprawy i ekstrakty przypraw
cebula suszona
emulgator E472c
przeciwutleniacz E301
substancja konserwująca E250
Zawiera: jaja, mleko, soja, pszenica
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 790 kJ / 190 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,0 g |
Węglowodany | 6,3 g |
w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 7,5 g |
Sól | 1,6 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 160
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Drop S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego
DROP S.A. Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego,
63-500 Ostrzeszów,
Aleja Wojska Polskiego 1,
www.drop.pl,
tel. 62 59 25 600