Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dziedzictwo Kulinarne
Mazowsze
- z przetartych pomidorów a nie z koncentratu
- 235 g pomidorów na 100 g ketchupu
- 40 mg polifenoli na 100 g
Krokus
Tradycja i natura
Ketchup. Produkt pasteryzowany.
przetarte pomidory (235 g na 100 g ketchupu)
cebula
ocet spirytusowy
cukier
sól
przyprawy
| w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 421 kJ/100 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 22 g |
- w tym cukry | 17 g |
Białko | 2,1 g |
Sól | 0,8 g |
Wymiar liczbowy: 180
Cechy: Q Jakość Tradycja - Mazowieckie
Rozmiar opakowania: 180
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk Sp. j.
KROKUS Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk Sp. j.
Pająków 25 B
26-704 Przyłęk
tel. 48 677 50 23
www.przetwory.com