Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
PCBC Certyfikat Q
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 20°C w miejscach czystych, suchych, ciemnych lub oświetlonych światłem rozproszonym, a po otwarciu słoika w lodówce nie dłużej niż 2 tygodnie
Majonez Kielecki to kultowa marka majonezu i najważniejszy produkt WSP „Społem”, dostępny na rynku już od 1959 roku. Doskonały smak, kremowa konsystencja i najwyższej jakości składniki sprawiają, że Kielecki od pokoleń cieszy się uznaniem rodzimych i zagranicznych konsumentów oraz ekspertów kulinarnych. Dowodem na to są liczne nagrody i wyróżnienia oraz fakt, że Kielecki to obecnie drugi najchętniej kupowany majonez w naszym kraju. Jego receptura stała się podstawą do opracowana Polskiej Normy majonezu.
Majonez Kielecki to najmocniejsza marka w portfolio WSP „Społem”. Uwielbiana i rozpoznawalna nie tylko w Polsce, ale także poza granicami naszego kraju. Przez niektórych konsumentów uznawana wręcz za kultową. To także specjał cieszący się ogromnym zaufaniem ekspertów, czego wyrazem są liczne nagrody i wyróżnienia branżowe oraz znaki jakości.
Reklama TV, Reklama w Internecie (doublebillboard, video spoty, portale VOD), Materiały POS, Socjal Media, Działania PR, lokowanie produktu, reklama prasowa, konkursy konsumenckie.
Majonez stołowy.
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 20
Trwałość po otwarciu: 2 tydzień/tygodnie/tygodni
Wymiar liczbowy: 310
Jeden z najchętniej wybieranych majonezów w Polsce
Produkowany według tradycyjnych receptur
60-cio letnia tradycja produkcji
Uniwersalny dodatek do potraw, podkreślający i wzbogacający ich smak
Uprawniony do oznaczania znakiem jakości Q
Rozmiar opakowania: 310
Jednostka (tekst opisowy): ml