Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Mąka wrocławska doskonała do ciast drożdżowych, francuskich, na pierogi, naleśniki oraz do zup i sosów.
Posiadamy Certyfikaty Jakości ISO 22000:2005
Mąka pszenna wrocławska typ 500
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1457 kJ/343 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 72 g |
w tym cukry | 0,2 g |
Błonnik | 2,3 g |
Białko | 10 g |
Sól | <0,01 g |
Wymiar liczbowy: 1
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt polski
Cechy: Produkt polski
Rozmiar opakowania: 1
Jednostka (tekst opisowy): kg
Producent: Przedsiębiorstwo Zbożowo-Młynarskie "PZZ" w Stoisławiu S.A.
Przedsiębiorstwo Zbożowo-Młynarskie "PZZ" w Stoisławiu S.A.
Stoisław 11,
76-031 Mścice,
Poland
Tel.: +48/ 94 34 55 900
Fax: +48/ 94 34 55 992
E-mail: stoislaw@stoislaw.com.pl
www.stoislaw.com.pl
www.mlynystoislaw.pl