Pieczywo do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewane w tosterze lub piekarniku.
Przechowywać w temperaturze 14-21°C, z dala od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Może zawierać
orzechy pekan i
białka mleka.
Produkt bezglutenowy.
woda
skrobie (ziemniaczana, tapiokowa, kukurydziana)
zakwas (skrobia kukurydziana, mąka jaglana)
olej rzepakowy
błonnik roślinny (ziemniaczany, z babki jajowatej)
białko kurze (jaja)
otręby ryżowe
cukier
substancje zagęszczające (guma ksantanowa, karboksymetyloceluloza)
drożdże
mak (1,1%)
sól
substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)
aromat naturalny
Nie zawiera: zboża zawierające gluten, soja, pszenica
Zawiera: jaja
Może zawierać: mleko, orzeszki pekan
| na 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna: | 992 kJ / 236 kcal |
Tłuszcz: | 9,6 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,6 g |
Węglowodany: | 31 g |
W tym cukry: | 3 g |
Błonnik: | 6,1 g |
Białko: | 3,4 g |
Sól: | 1,3 g |
Min. temp. °C: 14
Maks. temp. °C: 21
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 350
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
niska zawartość cukrów
bez laktozy
bez pszenicy
bez soi
wysoka zawartość błonnika
Rozmiar opakowania: 350
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: GFS Poland Sp. z o.o.