Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kakaowy biszkopt z mlecznym nadzieniem (15,5%).
cukier
tłuszcze roślinne (palmowy, shea, sal)
syrop glukozowo-fruktozowy
substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)
rehydratowane MLEKO w proszku (7%)
mąka PSZENNA (6,5%)
MLEKO odtłuszczone w proszku (5%)
dekstroza
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (3%)
kakao w proszku (3%)
JAJA (2,5%)
SERWATKA w proszku
zagęszczony sok gruszkowy
skrobia PSZENNA
MLEKO w proszku (0,5%)
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny (SOJA))
substancje spulchniające (węglan amonu, wodorowęglan sodu)
zagęszczony sok cytrynowy
aromaty
tłuszcz kakaowy
sól
miazga kakaowa
MASŁO odwodnione
Zawiera: jaja, mleko, soja, pszenica
| Średnia wartość odżywcza 100 g | sztuka (39 g) | sztuka %* |
---|
Wartość energetyczna (kJ/kcal) | 1901 / 455 | 712 / 177 | 9 |
Tłuszcz (g) | 22,6 | 8,8 | 13 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 13,1 | 5,1 | 26 |
Węglowodany (g) | 58,8 | 22,9 | 9 |
w tym cukry (g) | 41 | 16 | 18 |
Białko (g) | 5,5 | 2,1 | 4 |
Sól (g) | 0,262 | 0,102 | 2 |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) | | | |
Wymiar liczbowy: 39
Rozmiar opakowania: 39
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumencki@ferrero.com