Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Jogurt naturalny 2% tłuszczu.
mleko*
mleko zagęszczone odtłuszczone*
żywe kultury bakterii jogurtowych
*Wyprodukowano bez stosowania GMO
Zawiera: mleko
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|
Wartość energetyczna | 273 kJ / 65 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 7,0 g |
w tym cukry | 7,0 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,12 g |
Wapń | (22 %)** 175 mg |
**RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
naturalne źródło wapnia
nowy, lepszy smak!
prosty skład
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
firma polska
wyprodukowano bez stosowania GMO
bez mleka w proszku
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl