Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Doskonała baza do sosów i dipów.
Gęsta i kremowa konsystencja.
Jogurt naturalny typ grecki.
mleko
śmietanka
mleko zagęszczone odtłuszczone
kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus Bifidobacterium lactis
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|
Wartość energetyczna | 417 kJ / 100 kcal |
Tłuszcz | 7,5 g |
w tym kwasy nasycone | 4,5 g |
Węglowodany | 4,7 g |
w tym cukry | 4,7 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,12 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 170
prosty skład
3 składniki: mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii
firma polska
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa