Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 7 dni.
Więcej przepisów na dania kuchni azjatyckiej znajdziesz na www.houseofasia.pl
Rosół po azjatycku Ramen
Przygotuj rosół wg swojego ulubionego przepisu, dodaj grzyby shiitake, zamiast soli dodaj sosu sojowego. Podawaj z makaronem Mie, dymką oraz świeżym szpinakiem.
Stir Fry
Rozgrzej wok, wlej olej i dodaj posiekany czosnek, imbir i chili, następnie posiekane ulubione warzywa i smaż na chrupiąco. Dodaj ugotowany makaron Mie, sos sojowy i sos ostrygowy. Przed podaniem polej kilkoma kroplami oleju sezamowego.
Makaron pszenny Mie typu noodle.
Może zawierać: soję.
mąka PSZENNA 89,5%
woda
sól
regulator kwasowości: węglany potasu
Może zawierać: soja
Zawiera: pszenica
| w 100 g produktu |
---|
wartość energetyczna | 1531 kJ / 361 kcal |
tuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 75 g |
w tym cukry | 2,1 g |
białko | 11 g |
sól | 0,57 g |
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Chinach.
Cechy: kuchnia chińska
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 5-6 minut. Odsącz i przepłucz w zimnej wodzie. Od temperatury otoczenia
Producent: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.yummity.pl